top of page
air touch balayage apeldoorn

Air Touch

Kleuren

Welkom bij de meest luxueuze kappersalon in Apeldoorn, waar we trots zijn om onze klanten de Air Touch Balayage-techniek aan te bieden. Deze innovatieve techniek biedt een zachte en natuurlijke benadering van haarkleuring, waardoor je een verfijnde en elegante uitstraling krijgt die bij jou past.

Onze Air Touch Balayage-techniek is geschikt voor elk haartype en elke haarkleur en is bovendien veel veiliger voor je haar dan andere methoden. Laat ons je haar transformeren en ervaar zelf de exclusieve Air Touch Balayage-techniek in onze salon!

BEHANDELING

Onze Air Touch Balayage-techniek biedt een zachte benadering van haarverf. In tegenstelling tot traditionele haarkleuringstechnieken, waarbij de kleur agressief wordt aangebracht, gebruiken we lucht  om zo de jongere haren van de oudere te scheiden. Dit zorgt voor een vloeiende en natuurlijke overgang van kleur. Bovendien is deze techniek veel gezonder voor je haar dan andere methoden.

TECHNIEK

Air Touch Balayage is een innovatieve en unieke haarkleurtechniek die perfect past bij ieders persoonlijke stijl en voorkeuren. Onze getrainde kappers gebruiken een föhn om lucht in de haar te blazen, waardoor er een zeer fijne scheiding van het haar plaatsvindt. Dit geeft je haar een verfijnde en natuurlijke uitstraling die past bij elke gelegenheid.

RESULTAAT

Bij het haar geheim zijn de balayage behandelingen onze specialiteit. Wij geven in het binnen- en buitenland workshops waar wij andere kapsters deze intensive techniek aanleren. Je krijgt van ons eerlijk advies over de haalbaarheid van jouw haarwensen. We ontwerpen samen een custom plan om jouw haar op een gezonde manier de uitstraling te geven die je verlangt. Maak vandaag nog een afspraak bij onze kappersalon in Apeldoorn en ervaar zelf de exclusieve Air Touch Balayage-techniek!

BOEK BEHANDELING

Behandeling

Air touch Balayage

Duur

1,5 - 5 uur

Geschikt voor

Alle haartypes

Creëert subtiele overgangen tussen de haarkleuren en zorgt voor een luchtige textuur in het haar.

Minder schadelijk voor het haar in vergelijking met een traditionele Balayage.

Uitgevoerd door een leading colorist uit Europa op het gebied van Balayage technieken

Geschikt voor elk haartype.

KLANTEN

VEELGESTELDE VRAGEN

#01

Hoe moet ik mijn haar verzorgen na een air touch balayage behandeling?

Na een air touch balayage behandeling is het belangrijk om je haar goed te verzorgen met producten die speciaal zijn ontworpen voor gekleurd haar. Vermijd het wassen van je haar gedurende ten minste 48 uur na de behandeling en gebruik geen stylingtools die hoge temperaturen produceren. Gebruik ook regelmatig een hydraterend haarmasker om je haar gezond en glanzend te houden.

#02

Is air touch balayage geschikt voor alle haartypes en -structuren?

Ja, air touch balayage is geschikt voor alle haartypes en -structuren. Het kan worden aangepast aan de specifieke behoeften en kenmerken van elk individueel haartype, of het nu fijn, dik, gekruld of steil is. Jouw kapper kan de air touch balayage techniek aanpassen aan jouw haartype en jouw gewenste look om een natuurlijk en flatterend resultaat te bereiken.

#03

Hoe vaak moet je de Air Touch Balayage laten bijwerken?

Doordat deze verftechniek al een soort uitgroei laat zien, hoef je dit minder vaak bij de houden dan bij een volledig gekleurde coupe. Afhankelijk van hoe jij jouw haar verzorgd en de kleur mooi blijft hoef je een balayage maar om de 3-4 maanden te laten bijhouden. Dit geldt met name voor lang of halflang haar.

#04

Wat is het verschil tussen een balayage en een air touch balayage?

Een balayage is een haarkleurtechniek waarbij de kleur met de hand en op het haar wordt aangebracht voor een natuurlijk ogend resultaat. Bij een air touch balayage wordt er gebruik gemaakt van een föhn om de nieuwe haren terug te blazen, de kleur wordt alleen op het volwassen haar verdeeld, waardoor het haar minder beschadigd raakt.

ONS KENMERK
"Onze kappersbehandelingen zijn als een verfijnd kunstwerk waarin jouw haar de hoofdrol speelt. We behandelen je haar als een meesterwerk en laten het stralen met een ongekende allure. Ons doel is niet alleen om je er goed uit te laten zien, maar om je te laten voelen als een ware godin."

bereikbaar di t/m za tussen 09.30 & 17.00 uur

TELEFONISCHE AFSPRAAK 
Hulp nodig?

Wij helpen je een afspraak in te plannen!

 

We zullen je zo spoedig mogelijk bellen of een whatsapp bericht sturen.

In welke behandeling ben je geïnteresseerd?

Behandeling
Voorkeur
bottom of page