top of page
Natural balayage bruin haar.jpg

Balayage

Kleuren

Bij onze kappersalon in Apeldoorn hebben we een passie voor het creëren van de meest verfijnde en elegante looks voor onze klanten. Een van de meest gevraagde behandelingen in onze salon is balayage. Onze getrainde professionals gebruiken deze populaire techniek om je haar een natuurlijke en subtiele kleurovergang te geven. Als een van de beste kappers in Apeldoorn zijn we er trots op om een hoogwaardige balayage-ervaring te bieden aan onze klanten.

BEHANDELING

Onze balayage-behandeling biedt een natuurlijke en delicate manier om je haar te kleuren. Onze getrainde professionals beginnen bij de wortels en brengen de kleur voorzichtig aan op het haar, waardoor er een geleidelijke overgang van kleur ontstaat. Als je last hebt van uitgroei, is balayage ook een uitstekende oplossing om een natuurlijke overgang te creëren zonder je haar te beschadigen.

TECHNIEK

Balayage is een populaire en verfijnde haarkleurtechniek die door onze getrainde professionals wordt gebruikt om een ​​natuurlijke en subtiele kleurovergang te creëren. Onze kappers gebruiken geavanceerde technieken om de kleur geleidelijk aan te brengen en creëren een persoonlijke look die past bij jouw stijl en voorkeuren.

RESULTAAT

Het resultaat van onze balayage-behandeling is een natuurlijk ogende haarkleur met subtiele kleurnuances en een geleidelijke overgang van kleur. Onze klanten zijn altijd tevreden over het resultaat en ervaren een verbeterde textuur en glans van hun haar. Als je op zoek bent naar een professionele kapper in Apeldoorn die gespecialiseerd is in balayage, ben je bij ons aan het juiste adres.

 

Maak vandaag nog een afspraak bij de beste kapper in Apeldoorn voor een verfijnde balayage-ervaring!

BOEK BEHANDELING

Behandeling

Balayage

Duur

1,5 - 3 uur

Geschikt voor

Alle haartypes

Varianten

  • Volledige Air Touch Balayage

  • Contour Air Touch Balayage.

Behandelaar

  • Kirsten - Leading Colorist​

  • Venicia - Junior Colorist (10% korting)

Creëert subtiele overgangen tussen de haarkleuren en zorgt voor een luchtige textuur in het haar.

Minder onderhoud doordat je een natuurlijke uitgroei krijgt.

Uitgevoerd door een leading colorist uit Europa op het gebied van Balayage technieken

De balayage heeft een zachtere uitstraling in vergelijking met high-lights.

KLANTEN

VEELGESTELDE VRAGEN

#01

Hoe moet ik mijn haar verzorgen na een balayage behandeling?

Na een balayage behandeling is het belangrijk om je haar goed te verzorgen om de kleur en kwaliteit van je haar te behouden. 
 

  1. Was je haar niet direct na de behandeling: Wacht minstens 48 uur voordat je je haar wast om de kleur te laten settelen.

  2. Gebruik een kleurveilige shampoo en conditioner: Gebruik een shampoo en conditioner die speciaal zijn ontworpen voor gekleurd haar om de kleur langer te behouden.

  3. Vermijd hete stylingtools: Hete stylingtools zoals stijltangen en krultangen kunnen je haar beschadigen en de kleur doen vervagen. Gebruik ze daarom niet te vaak en gebruik altijd een hittebeschermer.

  4. Bescherm je haar tegen de zon: UV-stralen van de zon kunnen de kleur van je haar aantasten en uitdroging veroorzaken. Gebruik daarom een hoed of sjaal om je haar te beschermen als je in de zon bent.

#02

Wat is het verschil tussen highlights en balayage?

Het belangrijkste verschil tussen balayage en highlights is de techniek die wordt gebruikt om de kleur aan te brengen. Bij highlights wordt de kleur meestal gelijkmatig en herhaaldelijk aangebracht op dunne strengen haar om een ​​gelijkmatige, heldere look te creëren. Balayage daarentegen gebruikt een vrije-hand schildertechniek waarbij de kleur op een meer willekeurige manier op het haar wordt aangebracht, meestal met een zachtere, meer subtiele overgang tussen de gekleurde en niet-gekleurde delen. Dit kan leiden tot een meer natuurlijke en zachte uitstraling dan bij traditionele highlights. Over het algemeen is balayage ook minder onderhoudsintensief dan highlights omdat de uitgroei minder opvallend is en minder frequent hoeft te worden bijgewerkt.

#03

Hoe vaak moet je de balayage laten bijwerken?

Hoe vaak je een balayage-behandeling moet laten bijwerken, hangt af van verschillende factoren, zoals de snelheid waarmee je haar groeit, de kleur van je natuurlijke haar en hoe vaak je je haar wast. Over het algemeen wordt aanbevolen om een balayage om de 8-12 weken bij te werken om de kleur fris en levendig te houden en eventuele uitgroei bij te werken.

Als je echter een zachter en natuurlijker effect wilt, kun je er ook voor kiezen om langer te wachten tussen de behandelingen door. Het is ook belangrijk om je haar goed te verzorgen en te beschermen tegen beschadiging door hitte en de zon om de kleur langer mooi te houden. Overleg altijd met ons wat de beste bijwerkingsfrequentie is voor jouw specifieke haartype en kleur.

#04

Wat is het verschil tussen een balayage en een air touch balayage?

Een balayage is een haarkleurtechniek waarbij de kleur met de hand en op het haar wordt aangebracht voor een natuurlijk ogend resultaat. Bij een air touch balayage wordt er gebruik gemaakt van een föhn om de nieuwe haren terug te blazen, de kleur wordt alleen op het volwassen haar verdeeld, waardoor het haar minder beschadigd raakt. De air touch techniek is een intensievere techniek voor de colorist en is daarom vaak duurder dan een traditionele balayage.

ONS KENMERK
"Onze kappersbehandelingen zijn als een verfijnd kunstwerk waarin jouw haar de hoofdrol speelt. We behandelen je haar als een meesterwerk en laten het stralen met een ongekende allure. Ons doel is niet alleen om je er goed uit te laten zien, maar om je te laten voelen als een ware godin."

bereikbaar di t/m za tussen 09.30 & 17.00 uur

TELEFONISCHE AFSPRAAK 
Hulp nodig?

Wij helpen je een afspraak in te plannen!

 

We zullen je zo spoedig mogelijk bellen of een whatsapp bericht sturen.

In welke behandeling ben je geïnteresseerd?

Behandeling
Voorkeur
bottom of page