top of page
PHOTO-2019-12-30-19-44-58.jpg

Balayage

 Wij zijn gespecialiseerd in balayage-technieken. Bij deze behandeling 'vegen' we de verf in het haar zodat er een mooie zachte overgang ontstaat. Door de zachte overgang hoef je minder vaak naar de kapper. Wij  bieden de originele Balayage of de Airtouch techniek aan.

De Airtouch techniek gebruikt lucht in plaats van touperen om een naadloze en natuurlijke overgang te gebruiken. Door de combinatie van hoge natuurlijke blend en blonde contouren is dit de ideale mix tussen highlights en de originele Balayage.

Kies voor de 'Virgin' behandeling als je haar nog niet eerder geverfd is, of voor 'all-inclusive' als je uitgroei bijgewerkt moet worden. 

Kleuren

Kleuren

Kleurspecialisatie heb je in veel vormen. Wij specialiseren ons inSpecial & Crazy Colors. Wij hebben een scherp oog voor detail en zijn op de hoogte van de nieuwste haartrends.

PHOTO-2020-05-05-23-24-18.jpg
Extensions
Getting a Haircut

Knippen

“A woman who cuts her hair is about to change her life” - Coco Chanel 

 

Tip

Wil je je lange manen eígenlijk liever niet knippen, onthoud: hoe langer je wacht met knippen, hoe verder je haarpunten splijten, en hoe meer er dus van afgeknipt zal moeten worden. Dus om dit te voorkomen kun je het beste om de acht tot twaalf weken de punten bijknippen.

Knippen

Verzorging

Om het haar gezonder te maken bieden wij een keratinebehandeling aan. Deze zorgt ervoor dat het haar handelbaar, pluizvrij en in betere conditie verkeerd. De behandeling vult verloren gegane keratine in het haar weer aan, zodat het haar weer terugkeert naar haar originele status. Deze behandeling wordt uitgevoerd door onze keratine specialist Tiffany Vos.

Haar wassen
Verzorging
bottom of page