top of page
Back to home

Boost Pakketjes

Kleuren

Je haar is niet zomaar haar - het is jouw statement, jouw stijl, en we willen dat het altijd straalt als jij. Onze magische team van stylisten staat klaar om je niet alleen een geweldige look te geven, maar ook om ervoor te zorgen dat je haar gezond en happy blijft. Of je nu snakt naar een herstellende behandeling, een boost voor je blonde lokken, of simpelweg een verwenmomentje voor jezelf, wij hebben alles wat je nodig hebt en meer! Dus duik in onze wereld van eindeloze schoonheid en zelfexpressie, en ontdek waarom 'Het Haar Geheim' dé hotspot is voor alle hair goals. Welkom in ons hair heaven - welkom bij 'Het Haar Geheim'.

BP: KEEP IT HEALTY

- 30 min -
K18 treatment, puntjes knippen en in model föhnen.

In onze drukke levensstijl verdient ons haar soms wat extra liefde en verzorging. Met ons Boost Pakketje - Keep it Healthy, geven we je lokken precies dat. Deze behandeling begint met onze K18 behandeling, die doordringt tot in de haarvezels en beschadigingen van binnenuit herstelt. Vervolgens worden de puntjes geknipt om gespleten haarpunten te elimineren en je haar weer een gezonde uitstraling te geven. We sluiten af met een professionele stylingssessie om je haar in het perfecte model te föhnen.

Voordelen:

 • Diepgaande herstelling van beschadigd haar.

 • Elimineert gespleten haarpunten voor een gezonde uitstraling.

 • Professionele styling voor een verzorgde look.

 

Na deze behandeling zul je merken dat je haar er niet alleen gezonder uitziet, maar ook daadwerkelijk sterker en veerkrachtiger aanvoelt. Door regelmatig ons Boost Pakketje - Keep it Healthy te ondergaan, investeer je in de gezondheid van je haar op lange termijn, waardoor het minder kwetsbaar wordt voor toekomstige schade.

BP: BLONDE REFRESH

- 60 min -
Wassen, Bleach Bath, K18 treatment en in model föhnen.


Of je nu een natuurlijke blonde schoonheid bent of je lokken regelmatig blond laat verven, onze Blonde Refresh behandeling is precies wat je nodig hebt om je blonde haarkleur op te frissen en te laten stralen. Deze uitgebreide behandeling begint met een grondige wasbeurt, gevolgd door een Bleach Bath om ongewenste tonen te neutraliseren en je blonde kleur op te helderen. Daarna passen we de krachtige K18 behandeling toe om je haar te versterken en te beschermen tegen eventuele schade. Tot slot stylen we je haar naar wens voor een look die perfect bij jou past.

Voordelen:

 • Verfrist en verheldert blonde haarkleur.

 • Versterkt en beschermt het haar tegen schade.

 • Professionele styling voor een gepolijste finish.

 

Met onze Blonde Refresh behandeling zal je blonde haar er niet alleen direct frisser en stralender uitzien, maar ook sterker en gezonder aanvoelen. Door regelmatig gebruik te maken van deze behandeling, kun je de levensduur van je blonde haarkleur verlengen en tegelijkertijd de gezondheid van je lokken verbeteren.

BP: PIGMENT  BUILDER

- 90 min -
Wassen, K18 treatment, toner en in model föhnen.


Voor wie op zoek is naar een levendige en langdurige haarkleur, is onze Pigment Builder behandeling de perfecte keuze. Deze uitgebreide behandeling begint met een grondige wasbeurt om onzuiverheden te verwijderen en je haar voor te bereiden op de kleuring. Vervolgens passen we onze krachtige K18 behandeling toe om je haar te versterken en te beschermen tegen eventuele schade. Daarna brengen we een toner aan om de gewenste haarkleur te creëren en je lokken een levendige uitstraling te geven. Tot slot stylen we je haar naar wens voor een look die bij jou past.

Voordelen:

 • Levendige en langdurige haarkleur.

 • Versterkt en beschermt het haar tegen schade.

 • Professionele styling voor een gepolijste finish.

 

Met onze Pigment Builder behandeling geniet je niet alleen direct van een prachtige haarkleur, maar ook van een haar dat sterker en gezonder aanvoelt. Door regelmatig gebruik te maken van deze behandeling, kun je de intensiteit en glans van je haarkleur behouden en tegelijkertijd de gezondheid van je lokken verbeteren.

BP: QUEEN BOOSTER

- 40 min -
Wassen, K18 treatment en in model föhnen, stijlen of krullen.


Met onze HHG Queen Booster behandeling geven we je lokken de royal treatment die ze verdienen. Deze luxe behandeling begint met een verkwikkende wasbeurt, gevolgd door onze krachtige K18 behandeling om je haar te versterken en te beschermen tegen eventuele schade. Daarna stylen we je haar naar wens, of het nu steil, golvend of krullend
 is. 

Voordelen:

 • Geniet van de luxe van een verkwikkende behandeling.

 • Versterkt en beschermt je haar tegen schade.

 • Personaliseer je look met een professionele styling.

 

 Na de HHG Queen Booster behandeling zul je niet alleen direct een verschil zien in de glans en textuur van je haar, maar je zult ook merken dat het sterker en veerkrachtiger aanvoelt. Deze koninklijke behandeling investeert niet alleen in de directe schoonheid van je lokken, maar bevordert ook de gezondheid op lange termijn.

BOEK BEHANDELING

Keep it Healthy | € 65,00 

- 30 min - K18 treatment, puntjes knippen en in model föhnen.

Blonde Refresh | € 95,00 

- 60 min - Wassen, Bleach Bath, K18 treatment en in model föhnen.

Pigment Builder | € 110,00

- 90 min - Wassen, K18 treatment, toner en in model föhnen.

HHG Queen Booster | 75,00

- 40 min - Wassen, K18 treatment en in model föhnen, stijlen of krullen.

Diepe versterking door de K18 behandeling vermindert haarbreuk, waardoor je lokken voller en gezonder blijven.

De versterkende eigenschappen beschermen je haar tegen toekomstige schade, waardoor het er altijd op zijn best uitziet.

Als je droomt van glanzend, gezond haar dat straalt, dan is deze behandelingen ideaal voor jou.

VEELGESTELDE VRAGEN

#01

Zijn de booster pakketjes geschikt voor alle haartypes?

Zeker weten! Onze booster pakketjes zijn ontworpen om verschillende haarbehoeften aan te pakken, of je nu dun, dik, steil, krullend, gekleurd of natuurlijk haar hebt. Onze getalenteerde stylisten passen de behandeling aan op jouw unieke haartype en wensen.

#02

Hoe lang blijft het resultaat van de booster behandelingen zichtbaar?

De duur van het resultaat kan variëren afhankelijk van je haartype, de conditie van je haar en je dagelijkse haarverzorgingsroutine. Over het algemeen kun je verwachten dat het resultaat enkele weken tot maanden aanhoudt, afhankelijk van het specifieke pakket dat je kiest.

#03

Zullen de behandelingen mijn gekleurde haar aantasten?

Integendeel! Onze booster behandelingen zijn ontworpen om de gezondheid en de levendigheid van gekleurd haar te verbeteren. Ze helpen zelfs om de kleur langer mooi te houden door het haar te versterken en te beschermen tegen schade.

#04

Is er voorbereiding nodig voordat ik een booster behandeling onderga?

Een balayage is een haarkleurtechniek waarbij de kleur met de hand en op het haar wordt aangebracht voor een natuurlijk ogend resultaat. Bij een air touch balayage wordt er gebruik gemaakt van een föhn om de nieuwe haren terug te blazen, de kleur wordt alleen op het volwassen haar verdeeld, waardoor het haar minder beschadigd raakt.

ONS KENMERK
"Onze kappersbehandelingen zijn als een verfijnd kunstwerk waarin jouw haar de hoofdrol speelt. We behandelen je haar als een meesterwerk en laten het stralen met een ongekende allure. Ons doel is niet alleen om je er goed uit te laten zien, maar om je te laten voelen als een ware godin."

bereikbaar di t/m za tussen 09.30 & 17.00 uur

TELEFONISCHE AFSPRAAK 
Hulp nodig?

Wij helpen je een afspraak in te plannen!

 

We zullen je zo spoedig mogelijk bellen of een whatsapp bericht sturen.

In welke behandeling ben je geïnteresseerd?

Behandeling
Voorkeur
bottom of page