top of page
blonderen.jpg

Blonderen

Kleuren

Onze haarverf behandelingen zijn maatwerk, afgestemd op jouw unieke wensen en haartype. Of je nu kiest voor een tijdelijke spoeling voor een subtiele glans, een toner om ongewenste tinten te neutraliseren, of een permanente haarverf zoals koper, warmblond of kastanjebruine haarkleuren - we creëren de perfecte mix van kleuren voor een stralende en natuurlijke look.

TECHNIEK

Onze haarverf technieken zijn geavanceerd en nauwkeurig, met aandacht voor detail en precisie. We gebruiken alleen hoogwaardige producten om je haar te beschermen en te verzorgen tijdens het kleurproces. Of het nu gaat om een volledige kleurapplicatie, het bijhouden van je uitgroei of een subtielere kleurverandering, we streven altijd naar een verbluffend resultaat.

BEHANDELING

Onze haarverf technieken zijn geavanceerd en nauwkeurig, met aandacht voor detail en precisie. We gebruiken alleen hoogwaardige producten om je haar te beschermen en te verzorgen tijdens het kleurproces. Of het nu gaat om een volledige kleurapplicatie, het bijhouden van je uitgroei of een subtielere kleurverandering, we streven altijd naar een verbluffend resultaat.

RESULTAAT

Na onze haarverf behandeling stap je naar buiten met een glanzende, prachtig gekleurde haardos die jouw natuurlijke schoonheid accentueert. Ons team zorgt ervoor dat je haar er gezond en verzorgd uitziet, met een kleur die langdurig en levendig blijft.

 

Maak vandaag nog een afspraak voor een volledige haarverf transformatie bij onze kapperssalon. Laat ons je haar wensen vervullen en geniet van een luxueuze behandeling.

BOEK BEHANDELING

Behandeling

Haar kleuringen

Duur

1,5 - 2,5  uur

Geschikt voor

Alle haartypes

Varianten

  • Uitgroei verven

  • Spoeling / Toner

  • Haar volledig kleuren

Behandelaar

  • Kirsten - Leading Colorist​

  • Venicia - Junior Colorist (10% korting)

Unieke haarverfbehandelingen, afgestemd op jouw wensen en haartype.

Geavanceerde technieken voor een verbluffend resultaat met hoogwaardige producten.

Een glanzende, prachtig gekleurde haardos die jouw natuurlijke schoonheid accentueert.

Ervaar een luxueuze haarverftransformatie in onze kapperssalon.

VEELGESTELDE VRAGEN

#01

Waarom haar niet wassen voor verven?

Het is aanbevolen om het haar niet direct voor het verven te wassen, omdat de natuurlijke oliën op de hoofdhuid helpen bij de bescherming van de huid tegen mogelijke irritatie veroorzaakt door de chemicaliën in de haarverf. Daarnaast kan schoon haar de verf mogelijk minder goed opnemen.

#02

Is haar verven slecht voor je haar?

Haar verven kan potentieel invloed hebben op de conditie van het haar. Het gebruik van chemische stoffen in haarverf kan bij overmatig gebruik leiden tot uitdroging en beschadiging van het haar. Daarom is het belangrijk om hoogwaardige producten te gebruiken en het haar goed te verzorgen na het verven.

#03

Welke kleuren kunnen jullie het verven?

We bieden een breed scala aan kleuropties, variërend van natuurlijke tinten tot levendige en trendy kleuren. Enkele populaire keuzes zijn warm blond, bruin, donkerbruin, rood, warm koper, koperbruin en koperblond.

#04

Hoe haar terug verven naar eigen kleur?

Het terugverven van haar naar de eigen natuurlijke kleur kan gedaan worden met behulp van een professionele kleurcorrectie. Dit proces omvat het neutraliseren van de huidige kleur en het geleidelijk herstellen van de eigen haarkleur. Het is belangrijk dit door een ervaren kapper te laten doen om mogelijke schade te voorkomen.

KLANTEN

ONS KENMERK
"Onze kappersbehandelingen zijn als een verfijnd kunstwerk waarin jouw haar de hoofdrol speelt. We behandelen je haar als een meesterwerk en laten het stralen met een ongekende allure. Ons doel is niet alleen om je er goed uit te laten zien, maar om je te laten voelen als een ware godin."

bereikbaar di t/m za tussen 09.30 & 17.00 uur

TELEFONISCHE AFSPRAAK 
Hulp nodig?

Wij helpen je een afspraak in te plannen!

 

We zullen je zo spoedig mogelijk bellen of een whatsapp bericht sturen.

In welke behandeling ben je geïnteresseerd?

Behandeling
Voorkeur
bottom of page