top of page
highlights kapper apeldoorn.jpg

High-lowlights

Kleuren

Bij onze kappersalon in Apeldoorn hebben we een passie voor het creëren van stijlvolle en unieke looks voor onze klanten. Een van de behandelingen die we aanbieden is high-lowlights. Onze getrainde professionals gebruiken deze techniek om dimensie en diepte toe te voegen aan je haar. Als een van de beste kappers in Apeldoorn zijn we er trots op om onze klanten de beste high-lowlights ervaring te bieden.

BEHANDELING

High-lowlights zijn een uitstekende manier om je haar een natuurlijke dimensie te geven. Onze getrainde professionals selecteren zorgvuldig de delen van je haar die verlicht of verduisterd moeten worden en passen de kleur toe met precisie. Met high-lowlights kun je je haarkleur opfrissen zonder je hele haar te kleuren.

TECHNIEK

Onze kappers gebruiken een speciale techniek om high-lowlights toe te passen. Met behulp van folies voegen we highlights en lowlights toe aan je haar om dimensie en diepte te creëren. Door de kleuren zorgvuldig te kiezen en te plaatsen, krijg je een unieke look die bij je past.

RESULTAAT

Het resultaat van onze high-lowlights behandeling is een prachtig en natuurlijk ogende dimensie in je haar. Je haar krijgt een levendige uitstraling en een mooie textuur. Onze klanten zijn altijd tevreden met het resultaat en merken dat hun haar er gezonder en voller uitziet.

Als je op zoek bent naar een professionele kapper in Apeldoorn die gespecialiseerd is in high-lowlights, ben je bij ons aan het juiste adres. Maak vandaag nog een afspraak bij de beste kapper in Apeldoorn voor een unieke en stijlvolle high-lowlights ervaring!

BOEK BEHANDELING

Behandeling

High- en lowlights

Duur

1,5 - 3 uur

Geschikt voor

Alle haartypes

Varianten

  • High- en/of lowlights

  • Babylights

Behandelaar

  • Kirsten - Leading Colorist​

  • Venicia - Junior Colorist (10% korting)

Door het toevoegen van highlights en lowlights aan je haar, ontstaat er meer diepte en dimensie in je kapsel. Het kan ervoor zorgen dat je haar er voller en levendiger uitziet.

Als je last hebt van grijze haren, kunnen highlights en lowlights helpen om deze te verbergen.

Uitgevoerd door een leading colorist uit Europa.

Subtiele opfrisbeurt zijn van je huidige haarkleur.

KLANTEN

VEELGESTELDE VRAGEN

#01

Hoelang duurt het om highlights te zetten?

Bij onze salon is het zetten van highlights een zorgvuldig en nauwkeurig proces. Gemiddeld duurt het highlights zetten, afhankelijk van de haardikte en gewenste resultaten, ongeveer 2 tot 3 uur. Ons toegewijde team van experts zorgt ervoor dat elke highlight perfect wordt geplaatst voor een prachtige en natuurlijke uitstraling.

#02

Hoelang blijven highlights zitten?

De duurzaamheid van highlights hangt af van de groeisnelheid van je haar en de gekozen techniek. Over het algemeen blijven highlights ongeveer 8 tot 12 weken zichtbaar, waarna ze geleidelijk vervagen. Met de juiste verzorging en producten kunnen we ervoor zorgen dat je langer van je stralende highlights geniet.

#03

Is het zetten van highlights slecht voor je haar?

Bij onze salon staat de gezondheid van je haar voorop. Het zetten van highlights blijft een chemisch proces. Dit vereist professionele coloristen die precies snappen wat er met het haar gebeurt en welke percentages er nodig zijn om niet alleen de gewenste haarkleur te krijgen maar ook om de haarkwaliteit zo hoog mogelijk te houden.  Dit betekend ook dat bij een slechtere haarkwaliteit wij soms een behandeling afraden. Onze getalenteerde coloristen gebruiken hoogwaardige producten en geavanceerde technieken om je haar te beschermen en te verzorgen tijdens het highlighten. We zorgen ervoor dat de behandeling op maat wordt gemaakt voor jouw haartype en dat je met een gezond haar de salon verlaat.

#04

High en lowlights

Bij high- en lowlights gebruiken we verschillende kleurtechnieken om dimensie en diepte aan je haar toe te voegen. Highlights zijn lichtere strepen die je haarkleur verhelderen en je gezicht accentueren. Lowlights daarentegen zijn donkerdere strepen die subtiel contrast creëren en diepte geven aan je haarkleur. Door beide technieken te combineren, bereiken we een prachtige balans en een natuurlijk ogende look.

ONS KENMERK
"Onze kappersbehandelingen zijn als een verfijnd kunstwerk waarin jouw haar de hoofdrol speelt. We behandelen je haar als een meesterwerk en laten het stralen met een ongekende allure. Ons doel is niet alleen om je er goed uit te laten zien, maar om je te laten voelen als een ware godin."

bereikbaar di t/m za tussen 09.30 & 17.00 uur

TELEFONISCHE AFSPRAAK 
Hulp nodig?

Wij helpen je een afspraak in te plannen!

 

We zullen je zo spoedig mogelijk bellen of een whatsapp bericht sturen.

In welke behandeling ben je geïnteresseerd?

Behandeling
Voorkeur
bottom of page