top of page
Naamloos-1_edited.jpg
Kleuren

TECHNIEK

De Airtouch techniek gebruikt lucht in plaats van touperen om een naadloze en natuurlijke overgang te gebruiken. Door de combinatie van hoge natuurlijke blend en blonde contouren is dit de ideale mix tussen highlights en de originele Balayage.

Wat is het verschil tussen een balayage en een air touch balayage?

Een balayage is een haarkleurtechniek waarbij de kleur met de hand en op het haar wordt aangebracht voor een natuurlijk ogend resultaat. Bij een air touch balayage wordt er gebruik gemaakt van een föhn om de nieuwe haren terug te blazen, de kleur wordt alleen op het volwassen haar verdeeld, waardoor het haar minder beschadigd raakt.

Air Touch

BEHANDELING

De Air Touch Balayage creëert een natuurlijke, zachte overgang tussen de verschillende  haarkleuren. Door de techniek kunnen we het haar oplichten op een minder schadelijke manier dan traditionele highlights. Daarnaast vereist het ook minder onderhoud omdat de uitgroei geen harde lijn achterlaat.

Hoe vaak moet je de Air Touch Balayage laten bijwerken?

Doordat deze verftechniek al een soort uitgroei laat zien, hoef je dit minder vaak bij de houden dan bij een volledig gekleurde coupe. Afhankelijk van hoe jij jouw haar verzorgd en de kleur mooi blijft hoef je een balayage maar om de 3-4 maanden te laten bijhouden. Dit geldt met name voor lang of halflang haar.

RESULTAAT

Bij het haar geheim zijn de balayage behandelingen onze specialiteit. Wij geven in het binnen- en buitenland workshops waar wij andere kapsters deze intensive techniek aanleren. Je krijgt van ons eerlijk advies over de haalbaarheid van jouw haarwensen. We ontwerpen samen een custom plan om jouw haar op een gezonde manier de uitstraling te geven die je verlangt.

Air Touch Balayage

Behandeling

Air touch Balayage

Duur

1,5 - 3 uur

Geschikt voor

Alle haartypes

Varianten

  • Volledige Air Touch Balayage

  • Contour Air Touch Balayage.

Behandelaar

  • Kirsten - Leading Colorist​

  • Venicia - Junior Colorist (10% korting)

Creëert subtiele overgangen tussen de haarkleuren en zorgt voor een luchtige textuur in het haar.

Minder schadelijk voor het haar in vergelijking met een traditionele Balayage.

Uitgevoerd door een leading colorist uit Europa op het gebied van Balayage technieken

Hulp nodig?

Wij helpen je een afspraak in te plannen!

 

Welke behandeling ben je geïnteresseerd?

Behandeling
Voorkeur

We zullen je zo spoedig mogelijk bellen of een whatsapp bericht sturen.

bottom of page